Došla je nova 2019. godina, što znači da je počela i nova sezona vjenčanja.

Vrijeme je da razgovaramo o novim trendovima!

Novi trendovi vjenčanja su uvijek uzbudljivi i veoma lijepi. I znamo šta će biti moderno i relevantno 2019. godine i koji će trendovi učiniti vjenčanje posebnim.

Buket i dekor od suhog cvijeća   

Cvijeće je obavezan pratilac svakog vjenčanja. Svježe cvijeće izgleda spektakularno, ali ove godine postoji sve veća tendencija za suhim cvećem, posebno među boemskim nevjestama.

Konfete

Za one koji žele zaista zabavno vjenčanje dekorateri predlažu konfete. 2019. godine to nije samo dekoracija za proslave, već pravi trend. Što više konfeta i boja – to bolje.

Stolovi sa voćem

21. vijek je vrijeme društvenih mreža i prekrasnih fotografija. U 2019., novi trend dolazi u modu i obećava da će osvojiti mnoge gurmane i Instagram fanove. Reč je o organizovanju luksuznog švedskog stola sa sirevima, grickalicama i voćem. Ovo je pravi umjetnički rad i garancija da gosti neće ostati gladni, a Instagram neće ostati bez šarenih fotografija.

Klasične venčanice

Čiste linije i bez ukrasa. Haljina u kojoj se vjančala vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl je najpopularnija vjenčanica na Pinterestu. Takve vjenčanice će biti u trendu tokom 2019. godine.

Koralne nijanse

Pantone Institute proglasio je najmoderniju nijansu 2019. godine – koralnu. Naravno, ova boja obećava da će biti najpopularnija za dekoraciju vjenčanja.

Luksuzni šeširi

Ovaj trend nastao je na festivalu Met Gala 2018. godine, koji je inspirisao nevjeste da koriste kreativne ukrase: krunice, oreole, ekstravagantne ukrase, uređene u baroknom stilu.

Umjetnost

Sve više parova pozivaju umjetnike na proslavu. U trendu – ilustratori koji će zabavljati goste crtežima: portretima. Takođe na vjenčanju relevantni su umetnici akvarelisti koji crtaju sanjivu viziju ovog prelijepog dana.

Koji vam se trend najviše dopao?

 

(zenskimagazin.rs)