Fotografije koje morate napraviti na svom vjenčanju

Fotografisanje i pritisak oko savršenog izgleda na taj predivni, specijalni, vaš dan podjednako je isrcrpljujuć kao i tehničke pripreme za venčanje. Vodite računa o svemu, o dekoraciji, torti – da bude savršena, muzici – da zvuči odlično, mladoženji – da ne pobegne i sad još treba i da se sekirate oko toga da li će vam fotke biti savršene. Nema potrebe. Svakako ćete na dan svog venčanja biti lepše nego ikada, ako ni zbog čega drugog, a onda zbog silne sreće. Ali kako bismo vam olakšali pritisak oko fotografija, probajte da napravite ovakve kompozicije.

Valovi u prvom planu

To su one prelepe slike gde nemarno gledate kroz prozor ili u daljinu, a u prvom planu su prelepi valovi na vašoj raskošnoj haljini.

1 Showing Ruffles Maximum Effect Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Zakopčavanje venčanice

Želećete da se setite trenutka kada ste na dan svog venčanja ušle u taj savršeni kroj koji vas je poslao u naručje vašeg muškarca.

2 Being Zipped Up Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Od ramena na dole

Ovekovečite celu svoju venčanicu. Ukoliko ste toliko oduševljene njome, dozvolite joj da i ona ima svojih pet minuta.

3 From Waist Down Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Venčanica na vešalici

Postoji razlog zašto su ovakve fotografije toliko popularne. Ovakve slike evociraju osećaj zatišja pred buru i opet vašu venčanicu stavljaju u prvi plan. Ništa ne može da se meri sa njenom veličanstvenošću.

4 Hanger Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Vaša leđa dok ste naslonjene na Njega

Osećate mir i spokoj dok ste naslonjene na svog omiljenog dečaka. Sada je sve u redu kada ste u njegovom naručju, a vaš zagrljaj treba ovekovečiti s leđa, jer su mnoge fotografije podjednako lepe od pozadi kao i en face.

5 Back Him Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Vaše deveruše dok vas sređuju

Još jedan trenutak koji će kasnije imati veliku emotivnu vrednost. Vaše najbolje drugarice, srodne duše i sapatnice u teškim trenucima i sada vas bodre i pripremaju za najveći dan vašeg života. Ima li nešto lepše?

6 Being Fussed Over Your Bridesmaids Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Veo

Veličanstven, a u isto vreme delikatan i suptilan detalj. Ivica vašeg vela biće jedna od nežnijih fotografija u albumu sa vašeg venčanja.

8 Delicate Veil Trimming Morate se ovako slikati na svom venčanju!

Trenutak podizanja vela

Konačno, ovo je trenutak kada vaš srećnik ima priliku da vas vidi u punom sjaju! Ova fotografija biće jedna od najlepših fotografija koje posedujete. Ne samo sa venčanja.

9 Lifting Veil Morate se ovako slikati na svom venčanju!

(Una Hadži – Nikolić/Wannabemagazine.com)