Dekoracija sale, restorana ili drugog prostora gdje se održava vaša proslava vjenčanja treba da ostavi snažan utisak na vaše goste, a koji utisak želite da ostavite zavisi najviše od vas i vaše odluke.

Kako bi vaše vjenčanje dobilo željenu notu, potrebno je da prvo odredite kakvo vjenčanje želite, pa polako gradite ideju. Samo tako ćete doći do rezultata koji priliče jednom elegantnom i romantičnom vjenčanju.

Kako se odlučiti za određenu vrstu dekoracije

Kada odaberete prostor, stil i boje koje će krasiti vaše vejnčanje, imati ćete određen pravac kojim treba da se krećete. Pre nego što krenete sa planovima donesite odluku da li želite da angažujete profesionalca koje će vam raditi dekoraciju ili ćete se sami upustiti u taj proces.

Adekvatnom dekoracijom i pažljivo odabranim detaljima možete u potpunosti promijeniti izgled i doživljaj prostora u kom se održava vaša proslava. Kako bi tačno znali koju vrstu detalja treba koristiti posavjetujte se sa svojim dekoraterom ili pogledajte neke od naših prijedloga na fotografijama.

Važno je da dekoraciju birate u skladu sa prostorom gdje će se održavati vaša proslava.

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-2

Angažujete onog dekoratera koji odgovara vašem senzibilitetu. Raspitajte se o njegovom prethodnom iskustvu, pregledajte fotografije, istražite sve o tom studiu ili pojedincu na internetu i potražite savjete od poznanika koji su ih angažovali. Ako vam odgovara način rada određenog dekoratera, zakažite sastanak i saznajte sve što vas zanima. Uz pomoć profesionalnog dekoratera ćete sve lakše odraditi, jer će vam uvijek predložiti konkretne ideje i prijedloge koji se slažu sa vašim ukusom i planovima. Oni su tu da svaki prostor osvježe i unesu posebnu elegantnu notu koja priliči jednom venčanju.

Dekorater vam takođe može preporučiti određene detalje, cvijeće, ukrase… koji će vam omogućiti da postignete željene efekte. Uz pomoć njihove pomoći možete i ušteditiwed novac, a sve što je potrebno je da im prenesete svoju zamisao i kažete svoj budžet koji ste izdvojili za dekoraciju, a oni će vam osmisliti i predložiti najbolje rešenje.

Predlozi detalja za dekoraciju kojima ćete postići elegantan efekat

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-3

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-5

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-4

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-6

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-10

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-7

(korakdovencanja)